Brancheorganisationen Finans og Leasing har droppet de traditionelle kurser. I stedet gør Finans og Leasing nu en digital uddannelse tilgængelig for alle, der vil vide mere om leasing.

Den finansielle sektor har i de senere år markeret sig med en række nye, digitale løsninger til deres kunder. Nu tager brancheorganisationen Finans og Leasing også fat på en digital revolution overfor sine mange medlemmer.

Leasing er et kompliceret fagområde. For at opnå det rette vidensniveau, skulle medlemmerne tidligere væk fra arbejdspladsen og igennem et to-dages uddannelsesforløb i klasseværelset. Nu kan de i stedet gennemføre det samme forløb som et 2½ times e-Learning kursus – når medlemmerne selv har tiden til det.

Viden om leasing bliver tilgængelig for alle

Finans og Leasing går med lanceringen af uddannelsen andre veje end tidligere. Det nye digitale kursus om leasing er nemlig ikke bare forbeholdt en lukket medlemskreds. Uddannelsen, der bygger på en mangeårig erfaring, vil nemlig blive tilgængelig for alle interesserede via Finans og Leasings hjemmeside.

Det kan være nye og gamle medarbejdere i leasingselskaberne, studerende fra CBS og universiteter samt advokater, dommere, embedsmænd, og andre menings- eller beslutningstagere, der ønsker at søge viden om finansiel leasing.

Uddannelsen er gratis.

”Vi vil gerne ud til en større kreds med vores specialiserede viden om leasing”, fortæller Christian Brandt, der er direktør for Finans og Leasing. ”For os som en brancheorganisation er det kun glædeligt, at vi kan nå ud til mange flere digitalt, så den generelle viden om vores fagområde bliver delt.”

Kurset er udviklet af Key2Know, der er en af Danmarks største virksomhed indenfor Digital Læring og Edtech. Key2Know har i mange år arbejdet med læringsløsninger til den finansielle sektor, og her er man begejstret for den nye tendens:

”Der sker meget indenfor digital læring. Vi oplever at flere og flere virksomheder, og organisationer bruger digital læring som en platform til at dele viden og erfaringer – både internt, men også med kunder, partnere og andre interessenter”, fortæller Svend Hansen fra Key2Know.

Kontakt

• Christian Brandt, direktør, Finans og Leasing, 4038 2987, [email protected]
• Svend Hansen, adm. direktør, Key2Know, 4052 7107, [email protected]