Rådgivning

Det hurtigt-skiftende digitale landskab giver os spændende nye muligheder for at lære, interagere, kommunikere og dele viden. Det betyder at succesfuld digital læring og kommunikations – initiativer kræver organisationer til at retænke deres tilgang til kompetenceudvikling og træning.

Vi kan hjælpe jer med at:

  • Foretage digital transformation af corporate træning og kompetenceudvikling
  • Rådgive og implementere værktøjer og teknologier
  • Lave læringsprogrammer (eks. Induction programes)
  • Analysere forretningsdata med fokus på læringsbehov, effektmåling mv. f.eks. analyse af salgstal op imod salgstræning.

Produktion

Vi varetager hele processen fra start til slut. Vi bruger et væld af virkemidler som video, speak, animation, grafik, tegnede film og 3D til at visualisere og virkeliggøre jeres ønsker og behov.

Vi integrerer også kurser med spilelementer og analoge undervisningssessioner, hvis læringsbehovet er der.

Vi kan udvikle i jeres foretrukne e-learning-værktøj, hvad enten det er Articulate, Captivate eller andre teknologier.

Rådgivning

Valget af den rigtige teknologiske tilgang til digital læring er essentielt for succes!

Vi hjælper jer med at navigere i det digitale landskab – herunder emner relateret til mobile enheder, mediestandarder, software versioner og distributionsplatforme. Vi har de tekniske kompetencer til at supportere jeres organisation, hvad enten I vil bruge den eksisterende IT-infrastruktur eller opsætte et nyt LMS, intranet eller andre web-platforme.

Vi er tekniske eksperter i digitale læringsteknologier- herunder hostingmuligheder i form af Learning Management Systems (LMS) samt e-learning-værktøjer som Captivate og vores flagship Articulate Storyline.

Vi arbejder med mange forskellige platforme og er eksperter i Articulate Storyline, Adobe Captivate, integration med LMS’er og Sharepoint samt udvikling af webløsninger og applikationer.