LEDIGE STILLINGER

HOME   /   DIGITAL LÆRING   /   RÅDGIAVNING

Her finder du vores ledige stillinger

Vi sætter altid pris på at modtage uopfordrede ansøgninger. Hvis vi ikke har en ledig stilling der matcher din profil, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Digital  Læringskonsulent

Brænder du for digital læring og kommunikation? Vil du være med til at skabe kvalitetstræning med høj læringseffekt til offentlige og private kunder, så er det dig vi mangler på holdet.

Som passioneret læringskonsulent skal du have en naturlig nysgerrighed og stærke pædagogiske evner. Du skal hurtigt kunne sætte dig ind i nye fagområder, arbejdsprocesser og organisationer. Du forstår at sætte dig ind i brugerens hverdag, uanset om de er akademikere eller ufaglærte, så du kan skabe motiverende og engagerende læringskoncepter og digital læring, der er i øjenhøjde med modtageren.
I din arbejdsdag kommer du til at arbejde tæt sammen med kunder og kollegaer, for at skabe de bedst mulige løsninger. Dine typiske arbejdsopgaver vil bestå i selvstændigt eller i samarbejde med kollegaer at:

 • Afholde workshops med kunderne for at afdække deres læringsbehov
 • Nedbryde overordnede læringsmål til delmål og arbejde med adfærdsændringer
 • Udtænke og beskrive læringskoncepter
 • Strukturere og udarbejde overordnet læringsdesign
 • Omsætte det faglige stof til skarpe og velformulerede pædagogiske manuskripter, som detaljeret viser sammenhængen mellem det faglige indhold, det visuelle og det auditive.
 • Teste og kvalitetssikre løsningen inden den leveres til kunden
 • Have ansvaret for et godt samarbejde med kunden i hele projektets levetid

Din baggrund er ikke altafgørende, men vi forestiller os, at du har erhvervserfaring og/eller en uddannelsesmæssig baggrund indenfor fx, læring og forandringsprocesser, uddannelsesvidenskab, IT og læring, digital kommunikation, digitale medier eller pædagogik.
Derudover vil det være en fordel, hvis du har kompetencer indenfor projektledelse, udvikling af digital læring og har kendskab til udviklingsværktøjer som fx Articulate Storyline.
Som person forventer vi, at du brænder for digital læring, og at du er dygtig til at formidle og skrive på både dansk og engelsk. Du har sans for detaljen uden at tabe overblikket. Du er udadvendt og kan godt lide at være på. Du trives godt med at arbejde både selvstændigt og i teams. Du kender dine egne styrker og svagheder, og ved hvornår du skal bede om hjælp. Du vil på sigt være i stand til at udfordre det, vi gør i dag og bidrage med nye tiltag.

Vi tilbyder

 • Et alsidigt job med forskellige arbejdsområder indenfor udvikling af digital læring
 • Du får mulighed for at være dybt involveret og have en afgørende rolle i hele projektets levetid, fra første kundemøde til løsningen er implementeret
 • Mulighed for at samarbejde med store internationale virksomheder
 • Du bliver en del af et dygtigt fagligt team bestående af stærke personligheder indenfor en bred vifte af discipliner
 • Du bliver en del af en fleksibel og rummelig arbejdsplads
 • En arbejdsplads hvor der er tillid til medarbejderne og frihed under ansvar
 • Fuldtidsstilling. Løn efter aftale.
 • Du bliver tilknyttet enten vores kontor i Aarhus eller København.

Digital læring er i en spændende udvikling – det samme er Key2Know.
Vil du være en del af et stærkt Key2Know-team, så send din ansøgning til [email protected].
Vedhæft eksempler på dit arbejde, eller link til din portefølje.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, så ring til vores Projektchef Johanne Heinsen på 6161 4042. Vi holder løbende samtaler, og forventer at afslutte rekrutteringsprocessen i august.

Fuldtidsstilling. Løn efter aftale.
Du vil blive tilknyttet vores kontor i Aarhus eller København.

Key2know er et full-service konsulenthus indenfor rådgivning og udvikling af digitale læringsløsninger. Vi arbejder med en række af de største virksomheder og offentlige organisationer i Danmark. Vi holder til i hjertet af København, og har også kontorer i Aarhus og Hyderabad i Indien.