Rådgivning

Det hurtigt-skiftende digitale landskab giver os spændende nye muligheder for at lære, interagere, kommunikere og dele viden. Det betyder at succesfuld digital læring og kommunikations – initiativer kræver organisationer til at retænke deres tilgang til kompetenceudvikling og træning.

Vi kan hjælpe jer med at:

  • Foretage digital transformation af corporate træning og kompetenceudvikling
  • Rådgive og implementere værktøjer og teknologier
  • Lave læringsprogrammer (eks. Induction programes)
  • Analysere forretningsdata med fokus på læringsbehov, effektmåling mv. f.eks. analyse af salgstal op imod salgstræning.

Produktion

Vi er Danmarks største læringsvirksomhed og laver de bedste digitale læringsløsninger til det offentlige og private marked.
Vi varetager hele processen fra start til slut. Vi bruger et væld af virkemidler som video, speak, animation, grafik, tegnede film og 3D til at visualisere jeres ønsker og behov. Vi kan også integrere kurser med spilelementer og analoge undervisningssessioner, hvis læringsbehovet er der.

Vi kan udvikle i jeres foretrukne elearningsværktøj – hvadenten det er Articulate, Captivate eller andre teknologier.

Teknologi

Valget af den rigtige teknologiske tilgang til digital læring er essentielt for succes!
Vi hjælper vores kunder til at navigere i det digitale landskab and adresserer emner relateret til mobile enheder, mediestandarder, software versioner and distributionsplatforme.
Vi har de tekniske kompetencer til at supportere jeres organisation hvadenten I vil bruge den eksisterende IT infrastruktur eller opsætte et nyt LMS, intranet eller andre web platforme.

Vi har den tekniske ekspertise om alt der omhandler digitale læringsteknologier. Det inkluderer elearningsværktøj som Captivate og vores flagship Articulate Storyline, hostingsmuligheder i form af LMS og andre tekniske udfordringer i den digitale læringsverden.
Vi arbejder med mange forskellige platforme og er eksperter i Articulate Storyline, Adobe Captivate, integration med LMS’er og Sharepoint samt udvikling af webløsninger og applikationer.
Teknisk set, er der ikke noget, vi ikke kan klare.